Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våran glögg

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket uppskattad när man bjuder på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp socker och vatten till en sockerlag. Låt svalna lite.
  2. Häll i vinerna, vodkan och aromatisk tingtur köpes på apoteket) och rör om. Värm till lagom temperatur ca. 78° och rör om då och då.
  3. Drickes med russin och mandel i.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gillsan 19 maj 2008

    Superdupergod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • king200 7 juli 2008

    kul att du la in den man har minne från denna glögg hos fam Svennson supergott

  • Evia 16 december 2009

    På senare tid har jag ökat mängden aromatisk tingtur då vi gillar en riklig smak av glöggkryddor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.