Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vardaglig linsgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och enkel linsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj linserna.
  2. Fräs löken i olivoljan. Pudra på vitlökspulver. Lägg i väl avrunna linser och blanda. Krydda med salt, peppar och vitpeppar. Låt allt fräsa tillsammans ett par minuter. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningen. Låt det koka upp och sedan koka långsamt i ca 10minuter.
  3. I princip allt vatten kommer försvinna.
  4. Keso är gott att äta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.