Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vardagslax med kaviarsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Egenkomponerad lax för dagar med lite inspiration. Kombinationen kaviar och lax är slående!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en ugnssäker form. Smörj med olja. Lägg i laxfileérna i oljan, och rulla runt dem så att de blir insmorda. Krydda med salt, peppar och grillkrydda efter eget tycke och smak. När ugnen är färdig, sätt in formen i mitten. Låt stå inne ca 20-25 min. Ta ut då och då och vänd på laxfileérna för en jämn och fin stekyta.
  2. Under tiden; Blanda Creme Fraiche, kaviar, pressad vitlök och grillkrydda. Smaka av med salt.
  3. Servera med grönsallad och kokt potatis. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.