Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vardagslyxig fiskgratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb, enkel men ändå lite lyxig fiskgratäng. Halvfabrikat på rätt sätt är suveränt i vardagsstressen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 200 grader. Sjud fisken mjuk i en låg panna med vatten så det täcker. Krydda med salt och citronpeppar. Bred ut bladspenaten i en smord ugnsform och krydda med salt, citronpeppar och ev lite muskot. Ställ in formen i ugnen ca 10 min tills spenaten blivit varm. Vispa ihop moset. Gör såsen enligt anvisning på paketet, byt gärna ut lite vatten mot mjölk. När fisken är färdigkokt och spenaten varm, lägg fisken ovanpå spenaten mitt i formen. Klicka potatismos runt om. Häll i kräftstjärtarna i såsen och bred ut den över fisken. Gratinera i ugn ca 25 min. Servera gärna med en sallad av sugar snaps, coctailtomater och ruccolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.