Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårgrön fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé är ett säkert kort. Här i gott sällskap med bladspenat och annat grönt i såsen

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Grovhacka spenaten. Vispa ut mjölet i en traktörpanna. Vispa i grädden och alla övriga ingredienser. Låt såsen koka upp under vispning. Bryn köttet i smör i en stekpannna. Salta och peppra. Lägg ner köttet i såsen och låt det puttra ca 5 min. Servera med lätt kokt sparris och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.