- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
För lite mer sting i soppan, använd t ex en spansk chorizo.
Instruktioner
- Skrubba och halvera potatisen. Skär morötterna i slantar Skala och finhacka löken, skär baconet i strimlor och halvera sparrisen. (Grön sparris behöver inte skalas, bryt bara bort den nedersta delen på sparrisen). Skär korven i 1 cm tjocka skivor.
- Fräs potatis, morötter, lök och bacon i lite smör och olja. Tillsätt buljongtärningen och häll på vatten så att det täcker. På med lock tills potatisen känns mjuk. Ta av locket och blanda ner korven och sparrisen. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft. Låt korven koka med 5 minuter. Servera i djupa tallrikar med en klick naturell yoghurt.
Publicerat den
31 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tog 50/50 med Chorizo och tjock grillkorv, blev en mustig och smakrik gryta. Uppskattades av hela familjen.