Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårlig laxsoppa med örtsnibbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god soppa. Blir godast med färsk spenat när den finns att tillgå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxen i kuber och strimla purjolöken. Fräs purjolök och spenat i matfett. Tillsätt vin, vatten, grädde och buljongtärning.
  2. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Tillsätt laxkuberna och sjud i 5 minuter. Tillsätt sockerärterna och låt allt bli varmt.
  3. Rör ihop smör, örter och ost. Bred på brödet och gratinera i 225 grader ca 3 minuter. Skär i snibbar och servera till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.