Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ägg och beasåsmacka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen, skala och dela dem till halvor.
  2. Koka såsen enligt anvisningen på påsen.
  3. Lägg två halvor ägg på varje bröd.
  4. Bred på ca 2 msk sås på äggen.
  5. Lägg till sist på en skiva ost .
  6. Gratinera i 200 grader i ugn tills osten smällt och allt blir varmt.
  7. Gott med grönsaker till.
  8. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.