Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm asiatisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna den här salladen till grillad halloumi eller tofu.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Ansa och strimla kålen. Ansa bönorna. Skala och strimla löken. Kärna ur och strimla chilin. Fräs lök och chili i en gryta. Tillsätt kål och bönor och låt fräsa med ca 5 minuter. Häll över soja och tillsätt ingefära. Servera gärna med halloumi eller tofu.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.