Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm bönsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt görs väldigt enkelt om du redan har något i ugnen. Släng bredvid en köttfärslimpa de sista 25 minutrarna. Låt gå i en form bredvid kycklingfiléer, eller bakade rotfrukter, eller en fiskgratäng. Eller ät den som den är med ett gott bröd och kallskuret typ rostbiff och kalkon. Tzatziki till förstås

Ingredienser

Instruktioner

Häll av spadet från bönorna och skölj ordentligt. Hacka basilikan och lägg i en skål. Tillsätt bönor, tomater, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar och blanda om. Häll allt i en form och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ashiyubi 20 april 2011

    Åt salladen som den var med bulgur eftersom bönor innehåller tillräckligt med protein. Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.