Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm brie med rabarberchutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätte god dessert...eller fredagsgodis...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vira in ostarna i smörpapper och knyt ihop med bomullssnöre.
  3. Baka i ugnen tills de blir mjuka i mitten - ca 15 minuter.
  4. Häll vinäger eller vin i en kastrull tillsammans med socker och en halv vaniljstång. Lägg i skivad rabarber och delade jordgubbar.
  5. Rör försiktigt en stund på hög värme.
  6. Låt stå under lock på låg värme i ca 20 minuter. Ta ur vaniljstången och slå över chutneyn i en burk.
  7. Servera tillsammans med den smälta osten och kex eller något gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.