Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm camenbert med svamp

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ost och svamp är en härlig kombination och det här är en trevlig buffèrätt. Gör i ordning svampröran dagen före bjudningen och låt den sen följa med osten in i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 200 grader
  2. Borsta svampen och stek i smöret. Tillsätt päronet skuret i klyftor mot slutet. Hacka basilikan och krossa valnötterna. Blanda med svampen.
  3. Ställ osten på bakpappersklädd plåt i ugnen ca 10 minuter så att den smälter lite lätt inuti. Toppa med svampröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.