Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm choklad och hallonbakelse med vaniljglass

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Varmt och kallt är en bra kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Smält Fazer Ögon 70% Premium Choklad och smör i vattenbad. Blanda socker, ägg och rom och rör ner det i chokladsmeten. Sikta mjölet och vänd ner det i smeten. Smörj formarna med smält smör. Skeda upp smeten i formarna och tryck i tre färska hallon i varje form. Gräddas i 175 grader ca 7-10 minuter i varmluftsugn. De skall vara flytande (ogräddade) i mitten. Man ser att de är klara när kanterna börjat bli torra och mitten ser smetig ut. Servera chokladbakelsen med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.