Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladbakelse

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Små läckra och supergoda dessertbakelser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, gulor och socker på hög fart i ca 5 minuter. Smält smör och choklad i mikrovågsugn, låt det svalna till rumstemperatur.
  2. Vänd försiktigt ner chokladen i äggmassan och spritsa upp det i smorda små formar, toppa med en bit Geisha och baka i ugn, 200 grader i 4 minuter.
  3. Önskas fastare konsistens så öka tiden i ugnen. Fyll inte formarna helt eftersom bakelserna sufflerar ett par centimeter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.