Instruktioner
Ananas: Skala och skiva upp 10 tunna skivor av ananas till chips. Torka i ugn ca 2 timmar på 80 grader. Skär ner resten av ananasen och koka med vatten, vanilj och socker ca1 timme, sila och kyl ned. Sås: Koka ihop vatten och socker tillsammans med lakritsthépåsarna och dragonstjälkar tills 1 dl återstår, sila av och låt kallna. Tillsätt finhackad dragon. Chokladfondant: Vispa socker och smör till det blir fluffigt. Tillsätt hela ägg (ett i taget), sedan ägg- gulor. Smeten kommer att se sprucken ut men går ihop när du nu tillsätter den smälta chokladen i en jämn stråle. Tillsätt sedan mjölet (lite i taget). Smeten skall ha en tjock och fluffig konsistens. Bakas i väl smorda portionsformar 6 minuter på 200 grader.Skiva jordgubbarna och lägg på tallrik, häll sås över och ställ fondant bredvid. Consommé serveras vid sidan av med ananaschips.