Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ingenting går upp mot hemgjord chokladsås. Denna varma chokladsås passar till mitt recept på vaniljparfait.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker och låt det sjuda några minuter. Visp ner kakaopulvret och låt blandningen sjuda upp igen.
  2. Klicka ner smöret och låt det smälta tillsammans med blockchokladen. Tillsätt grädden. Rör om och låt såsen kallna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bmos 2 januari 2011

    Det här var en god sås!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.