Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladsås med apelsinsorbet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I det här receptet är det färdigköpt apelsinsorbet, men annars finns det ju flera recept på apelsinsorbet här på matklubben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och rör ner mjölk, socker, kakao och vaniljsocker. Sjud i 5 minuter tills såsen är blank och slät.
  2. Krossa kakorna grovt och fördela i höga glas. Lägg en stor skopa sorbet ovanpå och ringla över såsen. Garnera med en apelsinskiva och riv över choklad. Toppa gärna med en myntakvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.