Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm couscoussallad med limesås

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Couscous är riktig snabbmat. Prova vår knapriga variant med cashewnötter och broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen. Rör ner couscousgrynen och låt dem koka upp. Lägg på locket, ta kastrullen från plattan och låt grynen svälla i 6 min. Skär purjolöken och broccolin i bitar. Fräs grönsakerna i smöret i en gryta och häll på lite vatten. Låt det koka några minuter. Rör ner grönsakerna med smörskyn i couscousen. Rör i örtsalt och nötter.
  2. Blanda lätt crème fraiche och lime. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera couscousen med såsen.
  4. Tips! För mera smak krydda med chilipeppar i couscousen. Lägg gärna till morötter i couscousen. Passar till lax.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Bara_Malin 1 juni 2010

    Så sjukt gott!

  • alindalinda 19 november 2010

    nom nom, i veckan ska jag avnjuta.

  • mammamys 29 februari 2012

    Riktigt gott :-D

  • anluk 3 juli 2012

    En helt klar 5:a!! Supergott, enkelt och snabbt. Hade en bit varmrökt lax till och det var riktigt riktigt gott.

  • anluk 3 juli 2012

    En helt klar 5:a. Riktigt gott, enkelt och smidigt. Kanonrecept!

  • guardianlinda 3 juli 2012

    Vad roligt att denna rätt är omtyckt, tack för alla inlägg & för bra betyg :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.