Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm getostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda förrätt med stekta vindruvor. Lite knepigt att skala druvorna men väl värt besväret. En härlig smakupplevelse!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen väl. Riv den i lagom stora bitar. Blanda dressingen. Smaka av med salt, nymalen vitpeppar och lite vatten.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Lägg en skiva getost på varje brödskiva. Gratinera i ugn 5-10 minuter.
  4. Fräs de skalade druvorna i smör. Smaka av med en liten skvätt balsamvinäger. Salta och peppra. Runda av smaken med en gnutta socker.
  5. Häll dressingen över salladen. Vänd försiktigt. Fördela salladen på fyra tallrikar. Lägg brödet med getosten på salladen. Skeda över druvorna (med sås) över osten. Dekorera med några nypor gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.