Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm glasspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gottigt!

Ingredienser

Instruktioner

Korssa kexen. Smält smöret och häll det över kexsmulorna. Arbeta ihop till en deg och tyck ut den i en pajform. Lägg de nästan tinade bären i pajskalet. Krossa chokladen och strö den ovanpå. Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt sockret och vispa lite till. Skär glassen i bitar och lägg dem på bären. Bred marängen över och gratinera i 250 grader tills marängen är ljust brun ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.