Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm grönkålssallad med Västerbottensost och äpple

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Låt kålen få stå i centrum på julbordet i år. Denna varma grönkålssallad är supergod. Många olika konsistenser och smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Tillsätt kummin och rosta lite till. Smält smör i en stekpanna. Fräs lök och vitlök utan att de får färg. Tillsätt äpple och grönkål. Stek någon minut. Salta och peppra.
  2. Lägg upp på ett serveringsfat och strö över nötter och smulad Västerbottensost. Rör ihop ingredienserna till dressingen och ringla över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.