Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm hallonsås med saffransglass och päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I det här receptet används färdig glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hallon, socker och vatten i en kastrull. Sjud tills sockret löst sig. Passera genom en finmaskig sil. Fördela såsen i fyra glas.
  2. Låt päronen rinna av och skär dem i klyftor. Lägg ner i hallonsåsen. Fortsätt med en stor kula saffransglass. Garnera med hallon och mandelspån och gärna en myntakvist. Stick ett kex i varje glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.