Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm kokosfruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varm fruktsallad med kall glass, mums så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva äpple och banan. Lägg smör i en varm stekpanna eller wok och fräs äpplet i ca. 1 min. Rör ner russin, kokos, kanel och farinsocker. Tillsätt kokosmjölk och låt koka upp. Vänd sedan i bananerna och tag bort från värmen.
  2. Servera direkt med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.