Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Landgång

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Perfekt att ta till efter bion en fredagskväll. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred smör på brödskivorna och lägg dem på en plåt. Lägg på skinkskivorna.Koka broccolin knappt mjuk i lättsaltat vatten och låt rinna av. Fördela broccolin övder smörgåsarna.
  2. Smält smöret i tjockbottnad kastrull och strö i mjöl. Tillsätt mjölken och låt sjuda några minuter. Krydda och rör ner osten. Häll såsen över Broccolin och gratinera smörgåsarna i 225 grader tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.