Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Lumumba

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efter maten är det mysigt att slå sig ner framför brasan (smakar lika bra utan brasa ) med en ljuvlig lumumba – varm och extra god choklad med konjak och vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Värm upp mjölken och grädden i en kastrull. Tillsätt chokladhacket och vaniljsockret. Vispa tills chokladen smält.
  2. Häll 4-5 cl konjak i varje glas. Slå på den heta chokladen. Garnera med vispad grädde. Dofta över kakaopulver

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • grovpurjon 14 januari 2009

    Finns det inte en lumumba med mörk rom istf konjak. Vill tro jag fått det. .

  • UllaC 10 februari 2010

    Vilken nostalgi!!! Dessutom kände jag en kille som kallades för Lumumba. Kram Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.