Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm mango med honung och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En efterätt man kan göra på eftervärmen på grillen medan man äter huvudrätten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ folieformen på grillen. Smält smöret i formen och tillsätt ingefära och honung.
  2. Lägg i mangoklyftorna och rör om så att ingefäran och honungen fördelas jämnt. Värm i 5-10 minuter. Strö över kokos.
  3. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.