Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm morotssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt tillbehör till kött och fisk, lika bra varm som kall

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötter och lök.
  2. Skär tunna skivor av morötterna gärna i matberedare.
  3. Skala och skär löken i tunna skivor.
  4. Fräs morötterna och löken i smör och olja på svag värme i ca 5 min.
  5. Rör om då och då.
  6. Tillsätt buljong, honung, persillade samt vatten och koka ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.