Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ost- och skinskörgås med philadelphiaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du ont om tid men vill ändå ha mättande kvällsmat med mycket smak? Då är dessa härliga skinksmörgåsar ett perfekt alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnens grill. Klä en bakplåt med aluminiumfolie.
  2. Hetta upp olivoljan på medelvärme i en stekpanna. Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Skär dem i stora tärningar och fräs dem under omrörning ca 5 minuter. Krydda med oregano och peppar. Ta bort stekpannan från värmen.
  3. Blanda 1/3 av de färska paprikatärningarna med philadelphiaosten och pepparroten. Blanda väl.
  4. Bred ostblandningen på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan och fäst dem med tandpetare. Lägg skinkrullarna på den förberedda plåten med skarven nedåt.
  5. Grilla skinkan tills den börjar bli gyllene, ca 5 minuter. Vänd en gång. Lägg upp brödet på tallrikar. Lägg skinkan på brödet. Portionera resten av paprikan ovanpå. Ta bort tandpetarna och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.