Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm oxfilémacka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En liten godbit med oxfilé och gorgonzola.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök och strimla oxfilén. Stek hastigt i smör.Salta och peppra. Lägg den stekta blandningen på brödskivorna. Blanda osten och gorgonzolan och lägg ovanpå. Lägg på plåt och ställ in i ugnen i 225 grader ca 10 minuter eller tills smörgåsarna fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.