Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm pannkakstårta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel rätt att göra i ordning i förväg för att sen bara sätta in i ugnen o gratinera. Passar lika bra till vardags som till lite festligare tillfällen. Här har jag valt att använda mig av färdigköpt stuvning på konserv. Givetvis kan man göra en egen god stuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda 7 tunnpannkakor...lite tjockare än vanliga. Blanda den färdiga stuvningen med hälften av creme fraichen och 3 dl riven ost.
  2. Lägg en pannkaka på ett ungsfast fat. Bred ut lite fyllning och lägg på nästa pannkaka. Fortsätt så tills alla pannkakor gått åt.
  3. Blanda andra hälften av creme fraichen med 4 dl riven ost och bred ut över tårtan.
  4. Grädda i ugnen på 225 grader tills ytan fått fin färg 10-15 minuter.
  5. Servera tillsammans med en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.