Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm paprikasallad med quornfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb enkel vardagsrätt. Vill man inte ha quornfilé kan man exempelvis steka upp en kycklingfilé istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikorna i småbitar. Fräs lök och paprika i olja.
  2. Skala och hacka vitlöksklyftorna fint och tillsätt dem till fräset.
  3. Häll av och skölj bönorna i ett durkslag. Tillsätt bönor och oliver till fräset, låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Stek quornfiléerna gyllenbruna i olja, salta och peppra.
  5. Servera dem nystekta till paprikasalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.