Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm pestolax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbar lax med pesto, oliver och parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfilén/filérna i en ugnssäker form. Pensla på peston med en slickepott, ganska tjockt lager så det täcker hela laxen. Skiva oliverna i smala skivor och strö ut över laxen. Så mycket man vill. Sätt sedan över riven parmesan, täckande lager.
  2. In i ugnen. Servera. Gärna med risoniröran jag har i receptboken min.
  3. Lovely!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sabsa 27 mars 2010

    Hur länge ska det vara i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.