Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Matig sallad med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatisen. Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst. Skiva löken. Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min. Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap.
  2. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.
  3. Laxröran går att förbereda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.