Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm räkpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Perfekt på fredagskvällen med ett glas vin och ett gott brytbröd.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Skär squashen i små tärningar. Skala & finhacka löken. Hacka tomaterna grovt. Fräs löken mjuk i oljan. Tillsätt squashen & stek ett par minuter under omrörning. Tillsätt tomaterna, tomatpurén, finhackad vitlök, timjan & smulad piri-piri. Häll på grädden & låt puttra 5 min. Rör ner räkorna & värm upp. Smaka av med salt & peppar, strö över hackad persilja. Servera med ett gott brytbröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Glitterfia 14 januari 2013

    Kul att hitta igen detta recept här, jag fick det av en vän. (Kanske det kommer härifrån från början) Det är superbt gott, helt klart en 5:a!! Detta var vår förrätt på nyårsafton. Lagade det idag igen bara för att jag var så sugen på det. Perfekt att förbereda och bara "droppa" ner räkorna vid servering. Var försiktig med piri piri´n. Tog 3 och det räckte gott och väl särskilt om det får stå och dra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.