Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm salamifrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och lätt fixas denna gratinerade smörgåstårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Fyllning: Strimla salamin. Blanda salami, mjukost, chilipeppar och paprika
  3. Lägg en skiva landgångsbröd på ett ugnssäkert fat (eller en plåt med bakpapper). Bred på hälften av fyllningen. Strö över 1 dl riven ost och lägg på nästa landgångsbröd. Bred på resten av fyllningen och strö över resten av den rivna osten. Lägg på det sista landgångsbrödet.
  4. Garnering: Bred mjukost på ovansidan och runt kanterna på tårtan. Strö kokosflingor på kanterna, tryck till med hjälp av händerna sa att kokosen fastnar. Lägg på salamiskivor, halverade cocktailtomater och fint hackad paprika.
  5. Gratinera tårtan mitt i ugnen ca 15 minuter. Dekoreta med kvistar av färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.