Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm sallad med dinkelris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Köpte riset och det gillades egentligen inte men man tager vad man haver och så blev det en matig varm sallad som passar utmärkt till grekiska köttbullar eller någon grillad rätt eller på buffébordet! Följ receptet eller improvisera.... Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt beskrivning på paketet.
  2. Skär grönsakerna i mindre bitar och tärningar och stek i olivolja. Pressa i vitlök.
  3. Blanda riset och de brynta grönsakerna och servera varmt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.