Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm sillgratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Krämig välsmakande gratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt filéerna rinna av väl. Skär dem i mindre bitar. Skiva potatisen. Skala och hacka äggen grovt.
  2. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig. Strö över mjölet, späd med mjölk.
  3. Sjud såsen under omrörning ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Varva potatis, ägg, sill och sås i en smord eldfast form. Avsluta med sås.
  5. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 min tills den fått fin färg och är genomvarm. 225 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.