Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm skinklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gratänger i all ära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjolöken mjuk i lite matfett.
  2. Varva purjolök, potatis och skinka i en ugnsform. Lägg tomatskivorna över.
  3. Vispa samman ägg och mjölk, salta och peppra. Häll detta över lådan och strö på riven ost.
  4. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.