Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgås med curryräkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finmacka till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Bred på smör på brödet. Blanda majonnäs, senap, sambal oelek och curry. Skala och tärna äggen. Skala räkorna men ta undan 8-12 st. Skär de andra i mindre bitar. Rör ner ägg, äpple, bostongurka och räkor i majonnäsblandningen. Fördela på brödet. Toppa med riven ost. Kör in i ugnen ca 6-8 min på 225 grader. Garnera med räkorna och dill

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammasiv 27 juni 2013

    Jag säger bara en sak MUMS!!! Jättegott. tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.