Klä en långpanna med bakplåtspapper
Lägg i frankbröd i ett lager 3* 4
Fyllning 1:
Strimla lökarna, bryn dom
hacka tomaterna och blanda med löken
Häll grädde över lök och tomater och låt det koka ihop, salta
Lägg fyllningen på det första lagret av franskbrödskivor
Täck med et nytt lager bröd
Fyllning 2:
Margarin, mjukost, burken med antingen tonfisk, krabba eller räkor och klippt dill.
Allt detta blandas i en kastrull ( ska ej koka )
Lägg på franskbröden
Täck med nytt lager bröd
Fyllning 3:
Äggen och och hackad purjolök blandas ihop
Blanda i så mycket majonäs att blandningen knappt hänger ihop.
Denna fyllning ska liga överst
Så här långt kan man förbereda.
Strax innan servering vispas 3 äggvitor till hårt skum och bredes över fyllning 3
Grädda 10 minuter 1 250 grader