Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till fyllning 1 hackas äggen och blandas med majonäsen och dill. Avsmaka med salt och peppar
  2. Till fyllning 2 hackas lök eller purjolöken fint. Skär fläsket i små tärningar. Fräs samman dem med löken, ej någon extra fett. Strö över mjölet och späd med grädde till en stuvning som får puttra en kort stund, avsmaka med salt och peppar, låt kallna helt.
  3. Bred smör på alla brödskivorn, lägg tre på smord plåt, bred över stuvning, lägg tre skivor på tvären mot de underst Bred på majonäsfyllningen lägg på de underst skivorna åt samma håll som de underst, skiva tomaterna lägg dem över skarvarna. Strö över någon krydda som du tycker om, riv sedan ost över det hela
  4. Det tar 20 min i 225 grader, Serveras genast pynt med lite hackad persilja
  5. Serveras med en kall öl

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.