Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta med cornflakes

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegott!! Bra att den ska förberedas dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kantskuret franskbröd i en smord långpanna. Täck med mycket riven ost. Lägg på tärnad kassler. Nytt lager bröd och ost.
  2. Vispa ihop ägg, grädde, lök, ketchup, senap, paprikapulver, farinsocker och salt. Häll smeten över brödet i långpannan. Häll smält smör över. täck med folie till nästa dag.
  3. Strö över cornflakes och grädda i 150 grader i ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.