- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En varm tårta som jag verkligen kan rekomendera
Instruktioner
- Smörgåstårtan görs i fyra lager.
- Lager nr 1: Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran. Lägg nu denna röra på första hönökakan
- Lager nr 2: Bred persilje smöret på hålkakan
- Lager nr 3: Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, 1 hackad purjolök och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på hönökaka nr 3.
- Lager nr 4: Bred ut resten av majonnäs mixen på det fjärde lagret som man gör så här : vispa 2 äggvitor till hårt skum, blanda sen försiktigt ner 16 msk Majonnäs i den hårt vispade äggvitan.
- Sätt in hela tårtan i ugnen 10 minuter i 250 grader.
Publicerat den
13 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar