En frestande läcker smörgåstårta med många spännande smaker.
Instruktioner
- Smöra brödet. Lägg ut botten nr 1, d.v.s. lägg ihop 2 brödhalvor så att det blir en rund kaka.
- Gör iordning fyllning nr 1.
Hetta upp de smörkokta champinjonerna. Blanda i löken och låt den mjukna lite. Rör i creme fraiche och riven ost, sjud ihop på svag värme. Späd med lite buljong till den rätta krämigheten. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna något.
- Bred ca hälften av champinjonfyllningen på brödet.
- Lägg på ett nytt lager smörat bröd.
Täck med riven morot, tärnad paprika och riven ost.
- Lägg på sista lagret bröd. Bred resten av champinjonfyllningen över ytan och på kanten runt om. Lägg halva ananasskivor och tomater längs kanten. Strö på kasslern i strimlor och pizzakryddan. Täck med riven ost, tryck fast en del av den på tårtans kant.
- Gratinera i 225* ca 20 min.
Publicerat den
7 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar