Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta med kassler

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En frestande läcker smörgåstårta med många spännande smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra brödet. Lägg ut botten nr 1, d.v.s. lägg ihop 2 brödhalvor så att det blir en rund kaka.
  2. Gör iordning fyllning nr 1. Hetta upp de smörkokta champinjonerna. Blanda i löken och låt den mjukna lite. Rör i creme fraiche och riven ost, sjud ihop på svag värme. Späd med lite buljong till den rätta krämigheten. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna något.
  3. Bred ca hälften av champinjonfyllningen på brödet.
  4. Lägg på ett nytt lager smörat bröd. Täck med riven morot, tärnad paprika och riven ost.
  5. Lägg på sista lagret bröd. Bred resten av champinjonfyllningen över ytan och på kanten runt om. Lägg halva ananasskivor och tomater längs kanten. Strö på kasslern i strimlor och pizzakryddan. Täck med riven ost, tryck fast en del av den på tårtans kant.
  6. Gratinera i 225* ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.