Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta med skinka och ananas

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Här kommer ett tips till fredagsmyset

Ingredienser

Instruktioner

Smöra brödlängderna. Häll bort spadet från ananasen, ta undan 3 fina skivor. Hacka sedan resten mycket fint. Hacka äpplet fint. Blanda majonnäsen med curryn, ta undan ca 1/2 dl. Blanda resten av majonnäsblandningen med hackad av ananas och äpple. Bred massan på 2 av brödlängderna, lägg ihop dem som en tårta. Täck den tredje längden som kläs in med skinkskivorna. Dela de återstående 3 ananasskivorna i halvor och lägg på dom efter varandra. Klicka på resten av currymajonnäsen. Gratinera ca 15 minuter i 200-225 graders varm ugn. Strö på persilja. Garnera med salladsblad när du tagit ut tårtan ur ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.