Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm svamp- och rotfruktssallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Salladen kan förberedas flera timmar i förväg och värmas strax före servering. Karljohanssvampen kan givetvis bytas ut mot annan svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala rotfrukterna och skär dem i stavar. Lägg dem i en långpanna och låt steka mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Skala och strimla schalottenlöken. Skär svamparna i mindre bitar. Stek lök och svamp på medelvärme i smör tills den mesta vätskan försvunnit. Salta och peppra.
  3. Blanda rotfrukter, svamp och lök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • denden 16 april 2010

    Låter jättegott ska prova så snart jag kan är något som kommer att passa jättebra till kalkonen i jul.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.