Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm svampsmörgås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Superenkelt och fantastiskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Gör gärna extra stora skivor genom att dela brödet på mitten och sedan skära skivor på längden. Skär bort kanterna.
  3. Skär svampen i lövtunna skivor. Blanda smöret med pressad vitlök och hackad persilja och rör det mjukt.
  4. Stek eller rosta brödet och lägg det på en plåt.
  5. Fördela svampen över och klicka på vitlökssmöret.
  6. Gratinera i ugn tills svampen fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 24 mars 2009

    Det är konstigt att nåt så enkelt kan bli så gudagott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.