Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm sweet-chili kycklingsallad med nudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En lättgjord och god sallad på sweet-chilipanerad höna och nudlar. Passar bra t.ex. som lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och riv salladen i bitar. Tärna eller skiva gurkan och tomaten.
  2. Koka nudlarna i saltat vatten tills de är mjuka. Panera kycklingfiléerna med sweet-chili och stek dem tills de är genomstekta. Skär dem sedan i strimlor eller tärningar.
  3. Blanda till sist ihop grönsakerna, kycklingen och nudlarna. Strö över chilinötter vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StudentEllen 4 maj 2010

    På ingridienserna står det 2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna, sen i receptet står det att man ska panera kycklingfiléerna med sweet-chili och sedan steka dem. Alltså ska man panera och steka redan marinerade bröstfileer?? Räcker dem med o köpa vanlig kyckling o sedan gegga på lite sås? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.