Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm vanilj- och äppelcider glögg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade detta receptet i tidningen Buffé och tänkte prova det tlll jul. Det är ett alternativ till glöggen,som kanske inte alla gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Sjud på svag värme i ca 20 min. Ta bort kanel- och vaniljstängerna och servera genast.
  2. Kan spetsas med 2 cl vodka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Spaaniz 20 oktober 2009

    Denna är verkligen jätte god. Kul att du la ut receptet för jag har letat här hemma (gjorde den i julas) men kunde inte hitta det. Tack!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.