Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm vegetarisk smörgåstårta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod varm smörgåstårta som man kan bjuda sina vänner som är vegetarianer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg formfranskan 4x3 på en plåt. Skär tomaterna och löken i bitar och fräs i stekpanna tills nästan all vätska är borta.Lägg tomater och lök på understa lagret bröd.
  2. Lager 2: Bred persiljesmör (kör ngr sekunder i micron så blir det lite mjukt) Lager 3: Bred Räkost på. Lager 4: Koka 6-7 ägg hårt. Hacka grovt. vispa 7 äggvitor till hårt skum och blanda i majonnäs efter smak.Blanda i ägghacket i skummet blanda om och bred överst på tårtan.
  3. Grädda i ca 25 min på 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • averageasian 28 maj 2008

    men åååååh, en vegetarian käkar inte räkost iaf

  • kraken 31 oktober 2008

    tänkte just det samma... hmm

  • Gothica 5 maj 2011

    En riktig vegetarian äter INTE räkost eller räkor överhuvudtaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.